Saturday, April 23, 2011

beginilahhidup

boleh x aku kata aku teringin nak KACAMATA kotak tersebut ?
boleh x aku kata aku teringin nak GALAXY S untuk masa akan datang ?
boleh x aku kata aku teringin nak ada JENAMA sendiri ?

weiiiiii!!!!
stop dreaming lah...hentikan semua angan2 kosong nieyh..kalau xde usaha xkemana lah wei !
kan ? kan ?
ok STOP dulu pasal 3 perkara d atas..nak abaikan pun BOLEH
:P
tinggal lagi seminggu dan aku terlalu penat ! siyes aku dah macam pekerja buruh !
kerja ! kerja ! kerja !
kalau ikut cite LABU LABI uh tuh kan mesti aku dah dok mhafal dialog ni kat atas katil
"nak cari KAYU !, nak cari KAYU !, nak cari KAYU !"
tapi aku tukar lah dialognya "nak pergi KERJA !, nak pergi KERJA !, nak pergi KERJA !"
hahahahaha..mesti sawan jap lagi..
naseb esok cuti kalau x..alamatnya KURUS KERING aku d buatnya
;(


haa...
CHOOP !!
pe yang aku nak cite skarang xtermasuk lam idea yang kat atas ni
hehehehe
tibe2 idea ni datang..aku rasa macam nak renovate balik wall bilik aku ni
act bukan renovate kasi cat ke pe
aku nak jalankan MISSION tertunggak
???
insyaallah abang aku nak kawin bulan 10 karang
so aku nak kasi naek wall "KERTAS" kat wall bilik aku
yang dulunya sangat2 macho !
tapi sangat DUKACITA kerna sebahagianya JATUH
;(
tapi nampak macam xde kena mengena abng aku kawin ngan wall bilik aku kan ?
act sebenarnya ada
ofcos lah bilik aku nanti tungggang langgang d kunjungi sanak saudara
so kesimpulanya
bilik mesti kena kasi CHANTEK betul x ?


o.o
ok berbalik pada KERJA
alhamdulillah report praktikal hampir SIAP
hehehehe
xlah rasa sangat KUSUT sangat tapi still SANGAT KUSUT gark lah
:O
hahahhaha..bengong kan aku ?

note : KASUT FLAT , SKINNY JEANS , CARDIGAN nak sangat boleh ?

1 comment:

  1. boleh ! akk nk jugak. nk mkn waffel byk byk !

    ReplyDelete