Tuesday, June 14, 2011

dilemakelapan

Assalamualaikum
Waaa!!!
Pagi betul aku update blog~
hahaha!!

Apa khabar anda hari ini??
Sehat?alhamdullillah
Aku??
Alhamdullillah sehat aku mnaip entry ni pun masih lom srapan lagi
Baguih x??
harharhar!!

apa rancangan korang pagi ni??
Aku dari bagun pagi tadi dah terancang nak buat pe
Tapi tuhlah aku lambat!!!
Pe yang aku rancang??
Pagi aku nak g hospital tapi xjadi
Lpas uh aku cadang lah aku nak ke jusco tebrau tapi bile pk balik ahh xjadi lah
Masalahnye memang aku nak kuar pun
Xpe biar den pk2 lagi
Kan? Kan?
Published with Blogger-droid v1.7.1

No comments:

Post a Comment